Satılık Daire

Rolbers Emlak Gayrimenkul Hayallerinizdeki Ev Bizde

  • Eskişehir
  • Tepebaşı
  • Şirintepe Mah.
Fiyat:
İlan No 1150
İlan Tarihi 31 Mayıs 2024
m²(Net) 1
Oda Sayısı 1+1
Bina yaşı 0
Kat sayısı 1
Bulunduğu kat 1
Banyo sayısı 1
Balkon sayısı 1
Isıtma Doğalgaz (Kombi)
Eşyalı Evet
Kullanım durumu Boş
Site içi Hayır
Site Adı
Aidat Yok
Aidat (TL)
Krediye uygun Evet
Tapu Durumu Kat Mülkiyeti
Kimden Sahibinden
Görüntülü Arama İle Gezilebilir Hayır
Takas Hayır
Rolbers Gayrimenkul Yatırım
Cep 543 771 67 01

Türkiye’nin farklı coğrafi bölgelerinde faaliyet gösteren önde gelen emlak ve gayrimenkul şirketlerinden biridir. İstanbul’un gizemli sokaklarından, Eskişehir’in kültürel zenginliklerine; Muğla’nın eşsiz sahil şeridinden, tarihi ve doğal güzellikleriyle herkesi büyüleyen bölgelerde kaliteli emlak hizmetleri sunuyoruz.


Misyonumuz, müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak ve onları en uygun gayrimenkul seçenekleriyle buluşturmaktır. Profesyonel ve deneyimli ekibimiz, müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için elinden geleni yapmaktadır.


Emlak sektöründeki uzmanlığımızı, geniş müşteri ağı ve güçlü sektör ilişkileriyle birleştirerek, her müşterinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuyoruz. Şeffaf iletişim, güvenilirlik ve kalite standartlarımızın en üst düzeyde olması, bizi tercih edilen emlak partneri haline getirmiştir.


Siz de Rolbers.com ailesine katılarak, hayalini kurduğunuz gayrimenkule ulaşabilir veya elinizdeki emlak için en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Size en uygun seçenekleri sunmak için buradayız.

Bu ilan https://www.ilanburda.net adresinde yer almaktadır.