Audi A4 A4 Sedan

Bol Extralı Audi A4 Limousine

  • Bilecik
  • Merkez
  • Yeniköy Köyü
Fiyat: 680.000
İlan No 1208
İlan Tarihi 9 Temmuz 2024
Yıl 2011
Kilometre 245000
Vites Otomatik
Yakıt Dizel
Kasa tipi Sedan
Motor Gücü 225 hp
Motor hacmi 1801 - 2000 cm3
Renk Gümüş Gri
Durum İkinci El
Garanti Evet
Kimden Sahibinden
Krediye Uygun Evet
Takas Hayır
Bulutcan Yıldız
Cep 533 123 11 36

Öncelikle Herkese S.Aleyküm Araç Herkesin Bildiği Gibi Sınıfının En Dolu Aracı Full✓Full Eşe Dosta Gidecek Bol Extralı Bir Araçtır..
Ayrıca Araç Piyasadaki Hor Kullanılmış Patlak Çatlak Ağır Hasarlı Araçlar ile Mukayese Dahi Edilemeyecek Dirilikte Olan Nadir Araçlardan Birisidir..
Muayenesi TEMMUZ 2024 Kadar Devam Etmektedir.. Aracın Tüm Bakımları Zamanında Aksatılmadan Büyük Bir Titizlikle Yaptırılmıştır..
Araç Kayışdağı Aydın Otomotiv A.Ş den Pilot Garage da Tüm Expertizi Yapılmış Olarak Yaklaşık 3 Sene Önce Satın Alınmıştır Kayıtları Vs ..
Herşeyi Aydın Otomotivden Araştırılabilir..
Aracın Satın Alındığı Km 198000 dir.. Araç Komple Boyalıdır Benim Boya Takıntım Olmadığı İçin Komple Boyalı Olarak Satın Aldım.. Şuan Aracın Tavan Kısmında Muhtelif Boya Atmaları Mevcut Alacak Kişi Bunu Göz Önünde Bulundurarak Gelsin Aracın Boya Masrafı Satış Rakamından DÜŞÜLECEKTİR!! O Yüzden Boya Takıntısı Olanlar Ölücüler Mezarcılar Mezatçılar Boşuna Nefesini Tüketmesin.. İş Yoğunluğu Nedeniyle Mesaj ile Ulaşılırsa Mutlaka Geri Dönüş Sağlarım Alacak Kişiye Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu ilan https://www.ilanburda.net adresinde yer almaktadır.